habe folgendes rezept gefunden:
Geitost og sopp Fondue
INGREDIENSER:
4 ss olivenolje
2 hvitløksbåter
3 dl skivet sopp etter eget ønske
2 ss friske urter; timian, persille, oregano
salt og pepper
1/4 kopp hvitvin
1 ts potetmel
2 kopper geitost
cheddar
Annonse
FREMGANGSMÅTE:
Varm oljen i en medium varm panne. Ha i hvitløk, sopp, urter, salt og pepper. La steke i ca 8 minutter, til soppen er bløt. Sett til side. Bland vin og potetmel i en panne. Slå ned varmen når det begynner å koke. Tilsett ost og rør. Ta pannen bort fra varmen og tilsett soppblandingen, rør sammen. Server i en fonduegryte, server med oppskjærte grønnsaker og brød i terninger.
...da hat sich doch mein schweizer magen beinahe umgedreht...
@Barney Bär: bin am suchen, irgendwo wird sich der käse schon ordern lassen.
oder würde mir jemand von euch einen klumpen schicken? wenn ich es im voraus bezahle, natürlich...
aber hoffentlich ist die norwegische post dann nicht so langsam, dass beim käse das verfalldatum abgelaufen ist...
mvh Sannel
ps: oder sonst ikea bestechen, dass die den brunost in ihr sortiment im schweden shop aufnehmen, höhöhö!
