Tolker etterlyst for boardingganger og huskjøp

Dette er tenkt for kommunikasjon mellom nordmenn og norgesentusiaster. Det skal også tjene til språkopplæring og fordypning av norskkunnskaper. Postinger på norsk er ikke bare tillatt, men til og med ønsket!

Tolker etterlyst for boardingganger og huskjøp

Beitragvon Irene » Mi, 26. Aug 2020, 15:27

Bidrag av Irene »Onsdag 26. august 2020, kl.17

Hallo din kjærlighet,
Vi selger for tiden huset vårt og all annen ballast i Tyskland. Vi ønsker å flytte til Norge på slutten av året. Først skal vi leie en leilighet og finne et hus til salgs i fred. Vi må fortsatt registrere. Siden vi ikke snakker det norske språket hundre prosent, leter vi etter noen som kan hjelpe oss. Vi er begge pensjonerte eller førtidspensjonert slik at jobbsøkingsproblemet ikke oppstår. Vi vil bare glede oss over vår siste del av livet. Vårt ønskede reisemål er Haugesund og omegn. Kanskje er det noen i forumet som kan hjelpe oss. Vi takker deg allerede og hilser deg veldig. Peter og Irene
Irene

Innlegg: 1
Registrert: Onsdag 26. august 2020, 07:42
Ovenfor
Irene
 
Beiträge: 2
Registriert: Mi, 26. Aug 2020, 7:42

Re: Tolker etterlyst for boardingganger og huskjøp

Beitragvon Mariellvb » Di, 15. Sep 2020, 11:24

Hei Irene,

Jeg vil anbefale å bestille en tolk om dere trenger hjelp! Dette måtte en familievenn gjøre for et par år siden, da vi ikke kunne hjelpe dem selv fordi vi ikke var i nærheten. Jeg mener å huske at de bestilte en privat tolk som var til god hjelp, og det var ikke så dyrt heller. Søk etter noen tolker i nærheten av flyplassen, så får du nok hjelp.

Det er forøvrig mange i Norge som kan tysk, så dere treffer sikkert også noen på flyplassen som kan hjelpe dere!

Lykke til med flyttingen!
Mariellvb
 
Beiträge: 2
Registriert: Di, 15. Sep 2020, 9:45


Zurück zu Forum på norsk

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast